Contact Us

​​Szerencsés embernek vallom magam, mert olyan munkát végzek, amit egyúttal a hobbimnak is tekintek.
​Jó dolog, ha az ember örömmel, inspirálva, saját elhatározásából indulhat munkába; az csak hab a tortán, amikor sikerélménnyel zárul a nap. Sikernek tartom, ha az ügyfeleim érdeklődését fel tudom kelteni egy ingatlan ajánlattal, ha hasznos tanácsot adhatok valamely kérdésben és persze, ha megköttetik az üzlet.
​A munkámmal kapcsolatos felelősséget is megemlítem, hiszen nagy értéket képviselnek az ingatlanok, a legtöbb ember életében csak néhány adás-vétel történik. Bizalmat szavaznak az ügyfelek, akik beengednek az otthonukba, privát szférájukba, üzletükbe, vállalkozásukba. 
​Igyekszem mindezért a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, gondosan, és megbízhatóan ellátni a feladatomat, többéves ingatlanszakmában megszerzett tapasztalatommal. 

​2012 óta ingatlanértékesítőként dolgozom, 2022 őszétől pedig saját céget alapítottam társammal, ez a Patent Home Ingatlaniroda, ami már sok éves álmom és célom volt. Most ez végre megvalósult!
Továbbra is ingatlanértékesítéssel foglalkozom, illetve a kollégák mentorálásával, hiszem, hogy egy jó vezető képes összekovácsolni a csapatot és egységben tartani az irodát.

​Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!



​​​​​​​

Patent Home Ingatlaniroda

    8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 10. fszt. 2. Patent Home Ingatlaniroda
    +36 20 623-0958
    patentingatlanok@gmail.com

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Private House
Concrete Building
Brick Apartment
Shop / Business
Row House
Outskirts
Installation Site
Condominium
Vacation House
Farm building
Hotel / Pension
Construction Site