Kapcsolat

​​Szerencsés embernek vallom magam, mert olyan munkát végzek, amit egyúttal a hobbimnak is tekintek.
​Jó dolog, ha az ember örömmel, inspirálva, saját elhatározásából indulhat munkába; az csak hab a tortán, amikor sikerélménnyel zárul a nap. Sikernek tartom, ha az ügyfeleim érdeklődését fel tudom kelteni egy ingatlan ajánlattal, ha hasznos tanácsot adhatok valamely kérdésben és persze, ha megköttetik az üzlet.
​A munkámmal kapcsolatos felelősséget is megemlítem, hiszen nagy értéket képviselnek az ingatlanok, a legtöbb ember életében csak néhány adás-vétel történik. Bizalmat szavaznak az ügyfelek, akik beengednek az otthonukba, privát szférájukba, üzletükbe, vállalkozásukba. 
​Igyekszem mindezért a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, gondosan, és megbízhatóan ellátni a feladatomat, többéves ingatlanszakmában megszerzett tapasztalatommal. 

​2012 óta ingatlanértékesítőként dolgozom, 2022 őszétől pedig saját céget alapítottam társammal, ez a Patent Home Ingatlaniroda, ami már sok éves álmom és célom volt. Most ez végre megvalósult!
Továbbra is ingatlanértékesítéssel foglalkozom, illetve a kollégák mentorálásával, hiszem, hogy egy jó vezető képes összekovácsolni a csapatot és egységben tartani az irodát.

​Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!



​​​​​​​

Patent Home Ingatlaniroda

    8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 10. fszt. 2. Patent Home Ingatlaniroda
    +36 20 623-0958
    patentingatlanok@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Téglalakás
Üzlethelyiség
Sorház
Zártkert
Telephely
Társasház
Nyaraló
Gazdasági épület
Szálloda, panzió
Építési telek