Kapcsolat

Bognár Sára

​​Bognár Sárának hívnak, Márkón élek családommal. Több mint húsz évig dolgoztam szolgálati jogviszonyban, majd váltottam és a jog felé terelt az élet, itt találkoztam az ingatlanos szakma végeredményeivel az ingatlanok adásvételeivel, az ingatlan nyilvántartásokkal, a forgalmazással, a rájuk vonatkozó jogi aktusokkal, különböző jogcímen történő tulajdonjog átruházássokkal. 
​Az érdeklődésemnek megfelelő elméleti tudáshoz OKJ-s ingatlanközvetítői képzést végeztem el, végzettséget szereztem és elhelyezkedtem egy országos franchise ingatlanközvető cégnél. Ingatlanforgalmazási tevékenységemet egyéni vállalkozóként végeztem. Rövid ideig családi körülményeim változása miatt az ingatlanközvetítést szüneteltettem, de a kihívások mindig is vonzottak, ezért ismételten neki kezdtem az ingatlanozásnak, immár a Patent Home Ingatlaniroda tagjaként.
​Nyitott vagyok, könnyen megtalálom ügyfeleimmel a közös hangot, a megbízásokat ügyfeleim teljes megelégedésével végeztem mindig is.
​Számomra mindennél fontosabb ügyfeleim elégedettsége a jövőben is. Jelentős mérföldkőnek tartom az emberek életében az otthonuk keresését, megtalálását, és örömmel tölt el, hogy ebben a folyamatban segíthetek nekik.

Keressen bizalommal amennyiben eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant.

​​​Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!

​​​​​​

Patent Home Ingatlaniroda

    8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 10. fszt. 2. Patent Home Ingatlaniroda
    +36 20 623-0958
    patentingatlanok@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Építési telek
Zártkert
Sorház
Telephely
Társasház
Üzlethelyiség
Gazdasági épület
Ikerház