Kapcsolat

Kulcsár Nikolett

​​​​Egyetemi tanulmányaimmal párhuzamosan saját vállalkozást indítottam, melyben jelenleg is üzletvezetőként dolgozom, több mint 10 éve.

Az élet úgy hozta, hogy az értékesítésben szerzett tapasztalataimat egy számomra új, ám annál izgalmasabb területen, ingatlan értékesítőként is kamatoztathatom.

“Boldog az, aki otthon boldog.” - Mondta Lev Tolsztoj és ezt az elvet vallom én is.

Az otthon egy hely, egy érzés, egy bázis, ami biztonságot nyújt, ahova jó hazatérni, és ahonnan jó elindulni, ez az amit mindenki megérdemel.

Számomra az elsődleges cél az, hogy az igényeit, lehetőségeit szem előtt tartva, megtaláljam az Ön számára a legmegfelelőbb ingatlant. Illetve, hogy mind vevő és eladó az adás-vétel során egyaránt maximálisan elégedett legyen.

Jelenleg több képzést végzek, lakberendezőnek tanulok, mindig is vonzott ez a terület. Ehhez szorosan kapcsolódik a Home Staging, ami nem más, mint a lakás tudatos, vevőközpontú felkészítése az eladásra vagy kiadásra. Hosszú távú tervem, hogy amikor végzek a tanulmányaimmal, az értékesítésen túl egy komplexebb, professzionális szolgáltatással tudjam segíteni leendő ügyfeleimet, és együtt megtaláljuk álmaik otthonát.


​Keressen bizalommal!

Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!​​

Patent Home Ingatlaniroda

    8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 10. fszt. 2. Patent Home Ingatlaniroda
    +36 20 623-0958
    patentingatlanok@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Üzlethelyiség
Sorház
Zártkert
Nyaraló
Társasház
Szálloda, panzió
Telephely
Építési telek