• kenburns2
  Veszprémben élni jó!
  Hiszen Veszprém az elmúlt évben rengeteget fejlődött és még élhetőbb lett!
  Te is szeretnél ebben a csodálatos városban élni? Akkor jó helyen jársz, mi segítünk megtalálni hozzá álmaid ingatlanát!
 • kenburns2
  Csodás látvány a befagyott Balaton!
  A víz mellett élni midig élvezetes, évszaktól független!
  Te is gyönyörködnél a tó ezer színében nap, mint nap? Akkor nézd meg ingatlankínálatunkat és költözz a partra, mi segítünk ebben!
 • kenburns2
  TÉGED keresünk!
  Jelentkezz hozzánk ingatanértékesítőnek mert mi hiszünk Benned és hiszünk a csapatszellem fontosságában!

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!

Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!

 

​A Patent Home Ingatlaniroda egy újonnan induló vállalkozás de ennek ellenére sem nem kezdő, sem nem zöldfülű. Ügyvezetőnk 10 éves ingatlanértékesítési tapasztalattal rendelkezik, illetve kivitelezéssel is foglalkozott, így az ingatlanokra régi nagy szerelemként tekint. ​

 

Azért alapítottuk meg irodánkat mert szerettünk volna egy igazán színvonalas szolgálatást nyújtani ügyfeleinknek, szakértelemmel és lelkiismeretes ügyintézéssel. Számunkra nem csak az eladó, hanem a vevő is ugyan olyan fontos, ezért is mi vagyunk a legjobb kapcsolat eladó és vevő között. ​Továbbá szeretnénk a kollégáink számára is egy olyan környezetet és hangulatot kialakítani, ami hozzájárul a mindennapi munka élvezetes és produktív teljesítéséhez. Ezt modern irodai háttérrel, szakmai képzésekkel, mentorálással és teljes támogatással biztosítjuk munkatársaink számára. 

 

Egy jó csapat, motivált és életvidám kollégák, színvonalas szolgáltatás, emberközpontú ügyintézés - ez az, ami jellemez minket!

 

​Az iroda veszprémi, balatoni és Veszprém melletti települések (Herend, Litér, Márkó, Szentgál, Kislőd, Ajka, Bakonybél, Zirc stb...) ingatlanjaival foglalkozik (lakások, házak, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása).

 

Az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitel tanácsadással és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, ingyenes kereső ügyfél regisztrációval, jogi tanácsadással és értékbecsléssel is áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Látogass el ingatlanirodánkba, amennyiben eladnád ingatlanodat vagy segítségre szorulsz álmaid ingatlanjának felkutatásában!

Megtalálsz minket Veszprémben a Bajcsy-Zsilinszky E. u. 10. fszt. 2. szám alatt.

Nyitva tartás:

h-p: 09-17h

sz-v: előre egyeztetett időpontban

  Kiemelt ajánlatok

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése

  Munkatársaink