Contact Us

Bóna Ildikó

​​​​​​Szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig is azzal segítettem az embereket, ami a szenvedélyem, ezért nem is éreztem munkának. Fodrászmesterként dolgoztam több mint 30 évig Győrben a saját kis üzletemben.
​Egy különleges fordulat által a kedvenc térségembe költöztem Magyarországon belül, a Balatonhoz. Folyamatosan kerestem a számomra legideálisabb lakhelyemet, ahol szívesen élek, ahol szabadnak érezhetem magam a természet közelségében. Jelenleg itt Balatonalmádiban találtam meg ezt a kis csodát számomra.
​Olykor kacérkodtam a gondolattal, hogy ebben segíthetnék másoknak is és egyszer minden elképzelés valóra válik! Így történt ez most velem is, amikor a sors elém hozta e remek párt, Tamást és Annamarit, akik az iroda megálmodói és tulajdonosai. Köszönet, hogy az ő szakmai vezetésükkel én is a csapat tagja lehetek.
​Célom, hogy segíthessek megtalálni az Önök álmai otthonát is!

​Amiben tudok még segíteni, az a Radiesztézia. Mit is jelent ez?
​Földsugárzás, amely behálózza a földünket. Ebből 2 fő sugárzás létezik, ami bizonyítottan káros az  emberi egészségre. A Vízér és a Hartman zóna. Ha ezekben tartózkodunk huzamosabb ideig napi szinten előhívják a fizikai testből a betegséget. Ezért is jó kimérni, pl. hogy hova helyezzük az ágyat, hol aludjunk, vagy ​hova rendezzünk be dolgozósarkot, ahol sokat tartózkodunk egyhelyben.
Így értékesítőként szívesen segítek ebben is, illetve az iroda is ezzel a plusz szolgáltatással bír, amennyiben valaki ezt igénybe venné!

​Patent Home Ingatlaniroda - A legjobb kapocs eladó és vevő között!
​​​​​​​​​​​

Patent Home Ingatlaniroda

    8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 10. fszt. 2. Patent Home Ingatlaniroda
    +36 20 623-0958
    patentingatlanok@gmail.com

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Private House
Concrete Building
Brick Apartment
Row House
Outskirts
Shop / Business
Construction Site
Installation Site
Condominium
Vacation House
Farm building
Hotel / Pension